Over ambTV

Ambtelijke organisaties staan op zichzelf. De organisatiestructuren zijn ‘gesloten’ bomen met een directie, een middenmanagement en teams. Contact onderling is soms best lastig. En dat terwijl er 350 gemeentelijke organisaties in Nederland zijn die, op een andere plek, precies hetzelfde doen! Na het kijken van een video pak je gewoon de telefoon en bel je een collega uit het land om ervaringen en informatie uit te wisselen.

Filmpjes over het werk én leven van ambtenaren. Een kijkje in ambtelijke keukens om je werkdag nóg leuker te maken.

We geloven in het werken in netwerken. We geloven in de waarde van meer contact tussen gemeenten. We geloven dat er plek is voor een nieuwe manier van kennisdeling die dat doet.

Video’s die je inspireren, herkenbaarheid oproepen en een kijkje in elkaars keuken geven. Dat is ambTV – TV voor ambtenaren. Ons doel is om ambtenaren makkelijk te laten delen. Het delen van waar je mee bezig bent, wat je lastig vindt, waar je inspiratie voor zoekt, waar je trots op bent.

Menno en Sabrina maken ambTV vanuit BRAM. Binnen BRAM krijgen wij de ruimte om te experimenteren. We zijn een team van 12 jonge Brabantse ambtenaren zonder vaste functie. We werken vanuit een dienstverband bij verschillende (semi)overheden.

Contact

We horen graag wat je van ambTV vindt! Vind je het niks, heb je tips of wil je ons aanmoedigen? Je kunt ons overal vinden, maar digitaal in ieder geval:

Over ambTV

ambTV

ambTV is een initiatief van Sabrina Willems en Menno van Rosmalen, van BRAM. Lees vooral waarom we met ambTV zijn gestart.

Meld je snel aan voor de NewsFlash om een bericht te krijgen als er een nieuwe video is!

Ontvang de NewsFlash!