Zelf een video maken

Leuk hoor, steeds Sabrina en Menno in beeld, maar het draait om jullie! Daarom vragen we je regelmatig zelf een video in te sturen.
De eerste keer best spannend, maar het is echt geen rocketscience!

Het enige dat je nodig hebt is een mobiele telefoon. Daarom vind je hieronder een stappenplan tot het insturen van een video.

Easy peasy lemon squeezy. 

Hoe kun je meedoen?

Zoek een rustige, maar sfeervolle plek. Een witte muur is natuurlijk weinig inspirerend. Dat mag je keukentafel zijn, je werkplek of een plek die te maken heeft met het onderwerp.

Zorg dat het rustig is zodat het geluid van je video goed is, zeker als je buiten filmt. Film jezelf of laat iemand anders jou filmen. Doe dat op maximaal drie meter afstand, wederom in verband met het geluid. 

Wie ben jij? Hoe heet je en waar werk je? Bedenk voordat je gaat opnemen wat je wilt zeggen. Kort en krachtig. Houd jij de kijkers geboeid? 

Zorg dat je in landschapsmodus filmt. Moet je meerdere takes doen? Geen paniek, dat doen wij soms ook.

Kies je beste video. Het hoeft niet perfect te zijn. Zit er aan het begin of eind van je video nog ruis? Dat knippen we er voor je uit. Een blooper erin? Beelden van jou in actie? Hartstikke leuk!

Stuur je video via WeTransfer naar hallo@ambtv.nl met daarbij jouw contactgegevens voor onder de video. Zo kunnen je collega ambtenaren contact met je opnemen als ze meer willen weten.

Over ambTV

ambTV

ambTV is een initiatief van Sabrina Willems en Menno van Rosmalen, van BRAM. Lees vooral waarom we met ambTV zijn gestart.

Meld je snel aan voor de NewsFlash om een bericht te krijgen als er een nieuwe video is!

Ontvang de NewsFlash!